SRB  l  ENG  l  DEU

Plac od 1,2 ha u selu Vrmdža kraj Sokobanje

OPŠTE INFORMACIJE

Plac od 1 hektara i 20 ari (građevinsko zemljište) sa uknjiženim objektom u selu Vrmdža, nadomak Sokobanje.

Po prostornom planu plac ima namenu za industrijsku i zanatsku proizvodnju, kao i za izgradnju poslovno trgovinskih kompleksa. Posebno je pogodan za bavljenje seoskim turizmom. Na placu je moguće obavljati i bilo koju vrstu poljoprivredne proizvodnje i uzgoj životinja.

Plac je udaljen 500 m od asfaltnog puta, a prilazni put je dobar (ucrtan u katastru). Moguće je priključenje na struju na 500m, mada plac ima dobar hidro potencijal za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe. Plac je u privatnom vlasništvu i nudi se na prodaju.

OSTALE INFORMACIJE

Plac se nalazi na blagoj kosini sa prelepim pogledom na prirodno terene za sportsko penjanje (sa 125 smerova za sportsko penjanje - treće po veličini u Srbiji), kao i na vrhove utvrđenja Latin Grad. Plac ima otvoren pogled u daljinu, nalazi se u netaknutoj prirodi i ima čistu planinsku voda koja teče Vrmdžanskom rekom pored samog placa.

Vrmdža je jedinstveno selo sa karakterističnim stenama poznato po doseljavanju ljudi sa svih strana sveta, kao i po mnogobrojnim kulturnim i turističkim manifestacijama (najpoznatiji je Vrmdža FEST međunarodni festival dokumentarnog filma), etno turizmu, državnom prvenstvu u sportskom penjanju, turističkim atrakcijama kao što su Latin grad, crkva Sv. Trojice, Etno muzej, Vrmdžansko Jezero i blizina moćne planine Rtanj. Informaciju o lokaciji možete preuzeti OVDE.

LOKACIJA

GALERIJA

 


 

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.