SRB  l  ENG  l  DEU

Plac od 72 ara u blizini Sokobanje sa pogledom na Rtanj

OPŠTE INFORMACIJE

Plac se nalazi u selu Vrbovac, 12 km od Sokobanje. Sastoji se iz tri katastarske parcele ukupne površine 71,91 ara. Selo Vrbovac je udaljeno 4 km od državnog puta Sokobanja-Aleksinac sa kojim je povezano asfaltnim putem. Samo poslednjih 100 m do placa je zemljani put. Lokacija je pogodna za razvoj poslovanja u oblasti turizma. Izdvojena je od naseljenog mesta, a opet blizu glavnog puta koji prolazi kroz selo. Lokacija je okružena šumom, šumskim stazama za šetnju, bogatom prirodom i ima odličan pogled na planinu Rtanj i Sokobanju. Lokacija ima veliki potencijal za razvoj turizma u vidu kampova i bungalova koji bi dodatno mogli da se dopune različitim sadržajima (biciklizam, vožnja kvadovima, multifunkcionalni tereni za sport, domaća kuhinja...).

 

OSTALE INFORMACIJE

Lokacija je u privatnom vlasništvu. Moguć je dugoračan zakup ili partnerstvo. Obuhvaćena je planom generalne regulacije i prema njemu, na lokaciji se mogu graditi objekti namenjeni stanovanju, kao i objekti za pružanje turističkih usluga. Maksimalna dozvoljena spratnost objekata za objekte sa smeštajnim kapacitetima za izdavanje je P+ 1. Moguća je izgradnja i podrumskih ili suterenskih prostorija. Neposredno do placa postoje priključci za vodu i struju.

LOKACIJA

GALERIJA

 


 

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.