SRB  l  ENG  l  DEU

Hotel „Lipa“, 520 kreveta, Stara planina

OPŠTE INFORMACIJE

Projekat predviđa izgradnju "destination" hotela na jednoj od najboljih lokacija na Staroj planini. Ukupna površina zemljišta predviđenog za gradnju hotela iznosi 11357 m2. Zemljište je u privatnom vlasništvu i ima status građevinskog zemljišta. Hotel je koncipiran tako da ima dva pravougaona dela koji su pod uglom od 150 stepeni u kojima je planirano ukupno 128 soba i kružni deo hotela u kojem je planirano 27 komfornih apartmana. Nadmorska visina je 1430m/nv. Cela lokacija je orijentisana ka sunčanoj južnoj strani sa prelepim pogledom u daljinu. Hotel će imati 517 ležaja.

Planirani hotel se nalazi na 600 m od polazne stanice gondole i hotela Stara planina, međutim, realizacijom PDR-a 2. faze, na 100 m od lokacije je planirano polazište dve žičare i jedne dečje trake, što će ovu lokaciju učiniti znatno privlačnijom od same gondole.

Parcela se nalazi na jednom od najlepših delova Stare planine, na ivici platoa Jabučkog Ravništa sa kojeg se pruža veličanstven pogled ka južnoj i zapadnoj strani. U blizini parcele se nalazi glavna trafo-stanica (na 300m), kolektor otpadnih voda sa najsavremenijom tehnologijom (na 100m), tri buduća SKI LIFTA (na 100m), a budući put sa trotoarima i biciklističkom stazom će prolaziti velikim delom parcele.

OSTALE INFORMACIJE

Do parcele u ovom trenutku nije dovedena električna energija. Na udaljenosti od 300 m nalazi se glavna trafo stanica za celu Staru planinu. Priključne stanice za vodu i kanalizaciju su na 50 m.

Lokacija je 100% u privatnom vlasništvu.

LOKACIJA

GALERIJA

   

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.