SRB  l  ENG  l  DEU

Apart Hotel "Jelkice", 1300 kreveta, Stara planina

OPŠTE INFORMACIJE

Projekat predviđa gradnju 7 apart hotela “JELKICA”, koji su mahom predviđeni za prodaju, kao i izdavanje na parceli površine 13.407 m2. S obzirom da na Staroj planini, u samom centru, ne postoji ni jedan legalan apartmanski objekat koji je na tržištu, realizacijom projekta se izlazi u susret tržištu i zadovoljava potreba za apartmanskim tipom gradnje više i visoke kategorije. Pored same parcele je planirana dečija žičara, a na 100m još dve žičare za odrasle. Postojeća gondola je na 600m udaljenosti. Infrastruktura je dovedena na 150m od lokacije (voda, kanalizacija, asfalt, električna energija, osvetljenje, atmosferska mreža, hidrantska mreža). Na 100m od lokacije je predviđen veliki parking za preko 350 vozila, a na samoj lokaciji je predviđeno da 70% apartmana ima i garažno mesto.

Parcela se nalazi na jednom od najlepših delova Stare planine, na platou Jabučkog Ravništa sa kojeg se pruža veličanstven pogled ka južnoj i zapadnoj strani. Budući put sa trotoarima i biciklističkom stazom će prolaziti velikim delom parcele. Ceo kompleks će imati identične krovove (crep šindra), fasade (u osnovi bela boja) sa kombinacijom drveta, kvalitetnu braon-rustik PVC stolariju, dok će neki od objekata imati i aluminijum-drvo stolariju.

OSTALE INFORMACIJE

Do parcele u ovom trenutku nije dovedena električna energija. Na udaljenosti od 300 m nalazi se glavna trafo stanica za celu Staru planinu. Priključne stanice za vodu i kanalizaciju su na 100 m. Lokacija je 100% u privatnom vlasništvu.

LOKACIJA

GALERIJA

   

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.