SRB  l  ENG  l  DEU

Etno kuća "Torlaci", Knjaževac

OPŠTE INFORMACIJE

Etno kuća „Torlaci“ nalazi se u blizini Knjaževca (11,5 km) u zaseoku sela Jakovac, zvanom Beljiči, na oko 800 m od puta 35 Knjaževac-Zaječar sa kojim je povezuje makadamski put. Etno kuća „Torlaci“ je potpuno opremljena za prijem turista, u funkciji je i odličnom stanju. Sastoji se od više objekata: dva objekta za smeštaj sa pomoćnim prostorijama, objekat za smeštaj sa restoranom, kuhinja, terasa, SPA kompleks sa bazenom, garaža sa radionicom, boksovi za kerove, privatna kuća. Ukupna površina svih objekata je 1.000 m2, dok je površina zemljišta 10.000 m2.

Objekti su u privatnom vlasništvu, a potencijalnim investitorima se nudi mogućnost dokapitalizacije, kupovine celokupne imovine ili dela od oko 50% u partnerstvu.

Objekat je potpuno infrastrukturno opremljen, struja, voda, kanalizacija (septičke jame).

OSTALE INFORMACIJE

Zemljište se vodi kao građevinsko zemljište. Najveći deo objekata je legalizovan. Par novih objekata nije evidentiran u katastru, u postupku je legalizacije.

LOKACIJA

GALERIJA

  

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.