SRB  l  ENG  l  DEU

Odmaralište "Savača"

OPŠTE INFORMACIJE

Kompleks objekat poznat kao odmaralište ˝Savača˝ nalazi se na 300 metara od obale Borskog jezera.

Savača je okružena kompleksom od 14 hektara šuma. Nekada je služila kao odmaralište i izletište za decu i mlade. Investiciona lokacija obuhvata 5 katastarskih parcela ukupne površine 2328 m2 na kojoj se nalaze 4 objekta. Svi objekti su u dobrom stanju i mogu se odmah staviti u funkciju: zgrada predškolske ustanove - dečije odmaralište površine 1062 m2 i tri pomoćne zgrade površina 50, 52 i 102 m2.

Kompleks zgrada je potpuno infrastrukturno opremljen – pristupni put, voda, kanalizacija i telefonska linija. Na pomenutoj površini nalaze se i ograđeni travnati fudbalski teren, tri rukometna (jedno sa reflektorima) i 7 košarkaških terena, od kojih su tri osvetljeni za noćne utakmice, teren za odbojku na pesku, teren za mali fudbal ili rukomet na pesku, uređene pešačke staze, pozornica sa osvetljenjem i zatvorena fitnes sala-teretana.

Zgrada odmarališta je raspolagala sa 140 kreveta, raspoređenih u 12 šestokrevetnih i 34 dvokrevetne sobe sa kupatilima. U odmaralištu se nalaze učionice, TV i muzička sala, sala za stoni tenis i šah. U jednom od pomoćnih objekata nalazila se kuhinja sa trpezarijom.

OSTALE INFORMACIJE

Odmaralište Savača je u vlasništvu Grada Bora.

Sve predmetne parcele su građevinsko zemljište.

Investiciona lokacija je pokrivena planom generalne regulacije turističkog podrčja Borsko jezero Brestovačka banja.

LOKACIJA

GALERIJA

 


 

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.