SRB  l  ENG  l  DEU

Turističko naselje na 17 ari kraj Seselačke pećine, Sokobanja

OPŠTE INFORMACIJE

U neposrednoj blizini Seselačke pećine, kraj Sokobanje, započeta je izgradnja turističkog naselja. Parcela i izgrađeni objekti su 100% u privatnom vlasništvu. Za objekat je izdata građevinska dozvola. Izgrađeni objekti predstavljaju fazu 1 projekta, a predstoji izgradnja druge faze. Predviđeno je da po završetku projekta, na raspolaganju bude oko 30 ležajeva. Do sada je izgrađeno 5 objekata, koji su evidentirani u katastru, a za 2 objekta je dobijena i upotrebna dozvola. Fazom dva, predviđeno je da se izgradi još 6 bungalova po 15 m2 u osnovi, sa prizemljem i potkrovljem, kao i objekat "konak" od 120 m2 u osnovi, takođe sa prizemljem i potkrovljem.

 

OSTALE INFORMACIJE

Za završetak projekta traži se partner. Objekat nije priključen na električnu energiju, i kanalizaciju, a postoji priključak za vodu. Ukupna površina zemljišta na kojoj se gradi turističko naselje je 17 ara.

LOKACIJA

GALERIJA

  

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.