SRB  l  ENG  l  DEU

Objekat ribnjaka na Dunavu, 600 m2, Negotin

OPŠTE INFORMACIJE

Ribnjak se nalazi na 500 m od Hidro elektrane Đerdap 2 i plaže Kusjak, na samoj obali Dunava. U neposrednoj blizini je magistralni put Zaječar - Kladovo. Namenski je rađen za uzgoj jesetarskih vrsta ribe, morune, jesetre i kečige, a pogodan je i za šarana i pastrmku.

Objekat je u funkcionalnom stanju i može se koristiti kao ribnjak, ali uz rekonstrukciju može imati turističku i ugostiteljsku svrhu. U sastavu objekta je i prostor za smeštaj radnika sa krevetima za dve osobe. Površina objekta i parcele na kojoj se nalazi je 599 m2. Objekat je izgrađen od betona 2001. godine, ima tri kružna bazena i visine je 4 m.

Od postojeće infrastrukture, objekat raspolaže električnom strujom od 380 kV i ima priključak za industrijsku vodu od 4 bara.

OSTALE INFORMACIJE

Objekat je 100% u privatnom vlasništvu, vlasnik je Stanko Birucić. Objekat je izgrađen bez dozvole i trenutno je u procesu legalizacije.
 

LOKACIJA

GALERIJA

  

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.