SRB  l  ENG  l  DEU

Kamp kraj Donjeg Milanovca sa pogledom na Dunav

OPŠTE INFORMACIJE

Na placu u privatnom vlasništvu, površine 22 ara, planira se izgradnja kampa za bicikliste, planinare i ljubitelje prirode.

Na placu su tri uređena platoa, a na jednom od njih je već izgrađen objekat – brvnara površine 41 m2 koja je uknjižena u katastru. Na preostala dva platoa planira se za izgradnja kampa sa nekoliko bungalova i uređenim prostorom za postavljanje najmanje 20 šatora.

Na placu trenutno nema struje, vodovoda i kanalizacije, a priključci na niskonaponsku mrežu i gradski vodovod nalaze sa na udaljenosti od 200 m.

Lokacija po imenu „Kazanski potok“, nalazi se na samo stotinak metara od Đerdapske magistrale, u neposrednoj blizina Donjeg Milanovca i Hotela „Lepenski vir“, okružena je zelenilom i pruža odličan pogled ka Đerdapskom jezeru. Inače, na potezu od Velikog Gradišta do Brze Palanke, trenutno nema ni jednog kampa.

 

OSTALE INFORMACIJE

Za izgradnju kampa moguća su dva modela. Prvi je, da eventualni investitor otkupi deo placa i da na njima sam uredi-izgradi male bungalove, uredi prostor za podizanje šatora, uredi infrastrukturu (struja, voda, kanalizacija, prilazni put...). Druga mogućnost je da se u realizaciju ove investicije krene u partnerstvu. Se eventualnim investitorom moguć je razgovor i o drugim modalitetima saradnje.

 

LOKACIJA

GALERIJA

  

 

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.