SRB  l  ENG  l  DEU

Coworking prostor za IT zajednicu, selo Jelašnica, Knjaževac

OPŠTE INFORMACIJE

Adaptacija postojećeg objekta u selu Jelašnica na 11 km od Knjaževca i na 900 m od državnog puta br. 35 Niš-Zaječar, u kreativni i aktivni prostor, upotrebljiv za zajednički rad IT stručnjaka, organizaciju skupova, trening centar ili trening kamp vezan za IT tehnologije.

Na dve katastarske parcele nalaze se dva objekta. Glavni objekat ima 984 m2 , a sa još 180 m2 pomoćnog objekta, zajedno mogu da čine celinu i osnov za smeštaj grupa od 25 do 30 ljudi i pratećeg osoblja.

Plac površine 4132 m2 ostavlja dovoljno prostora za sportske aktivnosti ili manifestacije na otvorenom. Na placu se nalaze bazen i manji ribnjak.

Dodavanjem montažnih objekata kontejnerskog tipa moguće je povećati smeštajne kapacitete ili proširiti spektar aktivnosti na otvorenom.

Autentična arhitektura sela, očuvana priroda, blizina Knjaževca i regionalnih puteva, omogućuje laku dostupnost i redovno snabdevanje, a sa druge strane preko potrebni mir i ekološku sredinu.

Lokacija je idealna za duži ili kraći boravak na selu, sa svim potrebnim resursima za jedan kvalitetan i kreativni rad IT stručnjaka, gde bi sam objekat ali i okolina bila podređena isključivo njima.

Plac je do samog asfalta, na placu postoje 2 bunara pitke vode, priključak za struju, telefon i internet, a može se priključiti i na gradski vodovod. Objekat je povezan na kanalizaciju.

Svi objekti su poslednji put renovirani 1988. godine.

OSTALE INFORMACIJE

Objekti i plac su 100% u privatnom vlasništvu. Za adaptaciju objekata u coworking prostor traži se partner. Opciono, moguća je i prodaja. Procenjena vrednost objekata je 326 €/m2.

LOKACIJA

GALERIJA

 


 

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.