SRB  l  ENG  l  DEU

Brvnara na Staroj planini

OPŠTE INFORMACIJE

Brvnara sa korisnom površinom od 60 m2 se nalazi u netaknutoj prirodi, na 35 km od Knjaževca, u ataru sela Aldinca, uz samu granicu sa Bugarskom na zemljištu površine 0,5 ha. Do nje vodi 25 km asfaltnog i 10 km šumskog puta. Brvnara je nedavno izgrađena i potpuno završena, ima sopstveni izvor vode i pogodna je za stanovanje, turistički boravak u prirodi ili lovni turizam. U brvnari može istovremeno boraviti 6-7 osoba. U svom sastavu ima dnevni boravak sa kaminom, kupatilom, kuhinjom i podrumom. Na spratu je galerija i spavaća soba sa terasom.

Brvnara je uz samu granicu sa Bugarskom, na nadmorskoj visini 1100 m u samom srcu lovišta. Ta oblast je proglašena za park prirode prve kategorije.

Objekat ima građevinsku i upotrebnu dozvolu. Potreban je partner za promociju i organizaciju dolazaka turista.

OSTALE INFORMACIJE

Brvnara se nalazi na tromeđi državnog lovišta i dva lovišta koja pripadaju Lovačkom društvu Knjaževac i Lovačkom društvu Minićevo koja spadaju u najbogatija lovišta krupne divljači na jugu i istoku Srbije (divlja svinja, jelen, srne i vuk).

Prednost lokacije za lovni turizam je što mogu da se koriste sva tri pomenuta lovišta. .

LOKACIJA

GALERIJA

  

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.